Upri u me' k'o u životinju - Završila u bolnici nakon što je dečko zakucao u gipsane ploče

Jedna žena hitno je prevežena u bolnicu nakon što joj je njen 177 kilograma težak momak devica provukao glavu kroz zid dok su imali seks po prvi put...

U klipu iz Sex Sent Me serijala, TLC kanala, koji je ponovo isplivao i našao se na brojnim portalima, moguće je videti čoveka imena Greg, kako tvrdi da je bio prilično nespretan tokom gubljenja nevinosti sa svojom partnerkom Dženifer. "Želeo sam da se pokažem u najboljem mogućem svetlu, ali ono što se dogodilo zapravo je bio rezultat toga što je njena glava bila naslonjena na jedan od pregradnih zidova", rekao je Greg. Čovek koji je tada imao 177 kilograma toliko je jako zapeo kao june, da je glava njegove devojke penetrirala pregradu od gipsanih ploča.

U rekonstrukciji ovog velikog promašaja u spavaćoj sobi, glumica koja igra Dženifer može biti viđena sa glavom prekrivenom gipsanom prašinom i zatvorenih očiju, što je u realnom događaju predstavljalo najveći strah za Grega. Kako se ovaj čovek prisećao: "Na jednom delu njenog lica bilo je gipsa i njene oči su bile zatvorene, dlanovi otvoreni, bila je nepokretna. Prvo što sam pomislio jeste da sam je ubio. Ovo je moj prvi put i ubio sam devojku seksom!".

Uprkos tome što je njena glava bila lansirana kroz zid, Dženifer se prema izveštaju ubrzo probudila i na opšte zaprepašćenje svog momka upitala 'zašto je stao'. Iako je Greg bio više nego srećan što može nastaviti, on je ipak smatrao da bi najbolje bilo da joj lekari pregledaju glavu za svaki slučaj. Na svu sreću, doktori su zaključili da devojka nije pretrpela bilo kakve ozbiljne povrede glave i mozga, tako da je otpuštena kući.

Epizoda koja je u pitanju nosi naslov 'It Was A Doozy' i emitovana je davne 2013. godine putem TLC mreže. Kratak IMDb sinopsis za Sex Sent Me glasi: "Parovi, prijatelji i doktori urgentnog centra uključeni su u urnebesno užasavajuću akciju sa povredama koje nastaju seksualnim vratolomijama". Dok Greg priča svoju tužnu priču, profesionalni glumci pružaju gledaocima diskretnu vizuelizaciju ovih neobičnih i komičnih događaja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group