Žene vole kada ih grizete

Žene su otkrile gde vole da ih muškarci grizu...

Ljubavni ugrizi su poseban način za pokazivanje ljubavi. Više spadaju u bolne reakcije, ali pored toga, žene kažu da obožavaju kad ih njihovi muškarci grizu. Naučnici su otkrili direktnu vezu između bola i seksualne želje i utvrdili da blagi bolovi poput ugriza povećavaju seksualnu želju i čine da se partneri osećaju još lepše i uzbuđenije.

Međutim, nisu sva mesta na telu pogodna za ugriz. Mi smo hteli da otkrijemo gde žene najviše vole da budu ugrižene. Evo šta su pripadnice lepšeg pola rekle:

5. Zadnjica

Verovali ili ne žene su rekle da im prija kada ih muškarci grizu za zadnjicu. One kažu da je to „prljava“ igra koja im se sviđa i koja im pomaže u predigri.

4. Butine

Ženske noge su vrlo osetljive, a pripadnice lepšeg pola su rekle da im prija kada se muškarci igraju sa njihovim nogama, pogotovo kada ih grickaju i štipaju za butine.

3. Stomak

Kao muškarci ćemo se složiti da je ženski stomak veoma seksi, a žene su takođe potvrdile da vole kada im muškarci diraju ovaj deo tela. One su posebno istakle da su ugrizi na ovom delu tela senzualni i uzbudljivi.

2. Rame

Ovo je deo tela koji nije toliko seksualan, ali pruža visoko seksualno uzbuđenje kada se ugrize. Zbog toga žene vole da osete muške zube na svojim ramenima.

1. Vrat

Verovatno ste očekivali da će vrat biti na prvom mestu. Ovo je veoma osetljiv deo tela i poljubci i ugrizi će učiniti da se vaša lepša polovina oseća voljeno i lepo. Ako pogodite mesto i jačinu ugriza, to će biti najbolja predigra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group