Zvezda za odrasle otkrila razlog zašto više neće snimati scene sa muškarcima

Glumica filmova za odrasle otvorila je dušu o svojoj odluci da više ne snima sadržaj sa muškarcima, a razlog koji stoji iza te odluke može vas iznenaditi…

U iskrenoj ispovesti, iskusna glumica filmova za odrasle Julia Ann, koja je svoj put u industriji započela 1992. godine, otkrila je zašto sada ekskluzivno nastupa u scenama koje sadrže isključivo ženske koleginice.

Ovo otkriće je napravila u podcastu Holly Randall Unfiltered, diskutujući o složenim slojevima industrije filmova za odrasle. Četrdesetčetvorogodišnja glumica donela je odluku da prestane snimati sa muškarcima odmah nakon što se udala za svog supruga, koji nije iz industrije, ali kaže da to nije razlog njenog izbora.

Rekla je: "On zna ko sam ja, znao je celu stvar," dodajući da njen suprug nije tip koji je ljubomoran. Julia je otkrila da je njen izbor usko povezan sa prirodnim procesom starenja njenog tela i njenom nevoljnošću da često ide u teretanu.

"Razlog zašto sam prestala raditi sa momcima je taj što, kao žena koja stari... otkrila sam da ne mogu kontrolisati gde mi se mast skuplja u sceni sa muškarcima," otkrila je. "Ovo je moja stvarnost i bez gluposti. Kada imam seks sa devojkom, mogu se pozicionirati, mogu to raditi na određeni način, mogu biti malo više senzualna. Ali kada je momak iza tebe, to je samo penetracija i stvari se jednostavno dešavaju."

Holi, koja takođe ima 20 godina iskustva u industriji filmova za odrasle, složila se, dodajući: "Posebno sa iskusnijim momcima, oni će te premestiti u bilo koji položaj... to je sjajno kada si mršav i mali i izgledaš dobro iz svakog ugla."

Julia je dalje objasnila da je postala samosvesna u vezi sa svojim telom, uključujući kako se bore mogu pojaviti na kameri, i rekla da se nakon menopauze njeno telo "kreće samo od sebe."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group