Trend - Stil

Frizura Toma Holanda

Ako želite da kreirate frizuru koju nosi mladi glumac, onda ćemo vam mi pomoći...

Tom Holand polako ali sigurno postaje jedan od najzapaženijih i najpopularnjih glumaca Holivuda. Iako se proslavio ulogom novog Spajdermena u Marvel univerzumu, čini se da on na svake pola godine dobije neku novu ulopgu, što pokazuje da je odličan glumac i da je momak sa kojim svi vole da rade.

Ono što ga odvaja od njegovih starijih kolega jeste njegov mladalački izgled, ali i frizura koju je on tokom godina usavršio i koju najčešće voli da nosi. Njegova fritzura je varijacija Hawk frizure, koju on jako dobro stilizuje. Ona nikada nije previše napadana, opet je uvek moderna i omogućava mu da on bude spreman za sve prilike, pa čak i gala večeri na crvenom tepihu.

Frizura nije teška za kreiranje i održavanje i sve što će od vas zahtevati jeste da na temenu glave ostavite malo duže šiške, kako biste mogli sa njima da se igrate i pravite vašu varijaciju ove frizure.

Na video klipu ispod možete pogledati klip koji će vam pokazati kako da ovu frizuru kreirate. Pogledajte klip ili još bolje, pokažite ga frizeru i nemate šta da brinete.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group