Frizure koje muškarci smeju da nose u Severnoj Koreji

Da li ste znali da u Severnoj Koreji, muškarci smeju da nose samo 15 "različitih" frizura...

Severna Koreja već godinama važi za najizolovaniju zemlju. Pripadnici ove zemlje su potpuno odvojeni od ostatka planete i nismo sigurni da li znaju šta se dešava u svetu oko njih. Severna Koreja je zemlja o kojoj se može postaviti puno pitanja, ali se ipak mnogo toga drži u tajnosti.

Ova zemlja ima mnogo jako čudnih i neshvatljivih zakona, ali jedan od najšokantnijih je verovatno onaj koji zabranjuje muškaricma da nose frizure kakve oni žele. Verovali ili ne, u ovoj zemlji muškarci mogu birati između samo 15 frizura. Međutim, ono što je fascinantno jeste da su sve te frizure zapravo jako slične i da između  njih nema mnogo razlika, tako da su svi muškarci u Severnoj Koreji isti i međusobno liče, baš zbog ovog glupog zakona.

Ove frizure inspirisanse su vojnim stilom i omogućavaju da muškarci budu uredni i da deluju disciplinovano, tako da u ovoj zemlji nećete moći da vidite zapuštenog muškraca sa dugom kosom. Mušpakrci koji se ovog zakona ne pridržavaju, mogu završiti i nekoliko godina u zatvoru.

Na fotografiji ispod možete videti sve frizure koje su zakonom odobrene u ovoj zemlji, pa pogledajte kako muškarci Severne Koreje mogu izgledati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group