Trend - Stil

J.Cole i Puma predstavljaju prve zajedničke patike za košarku

Nakon što su u februaru najavili partnerstvo, J. Cole i PUMA zvanično su predstavili svoje prve basketare.

Puma patike često su viđena na košarkašima poput Kile Kuzma, DeAndre Aitona i mnogih drugih, a ove nove patike biće ulazak u sasvim novi svet.

RS Dreamer patike dizajnirane su da pomognu košarkašima da ostvare snove  da iz svog tela izvuku maksimum. Sam J.Cole objasnio je poentu: „Kad su izgovoreni, svi najbolji snovi zvuče ludo. Ipak sanjarenje je ono što nas dovodi do upeha i što nam omogućava da budemo srećni.“

Sa tehnološkog stanovišta, RS Dreamer je patika koja je kreirana za košarkaški teren. Poseduje lagano i mrežasto gornjište sa ojačanjima koja pridržavaju stopalo i zglob, dok je đon mekan, vazdušast i lako savitljiv, što omogućava savšrene performanse na terenu.

Iako je u osnovi ovo patika za sport, RS-Dreamer je dizajniran da se nosi i ležerno. "Tokom godina, košarkaške cipele su značajno napredovale u svom tehnološkom nivou i komforu, ali su se odmakle od terena i sada se mogu nositi gde kod poželite", kaže Cole.

J. Cole X PUMA RS-Dreamer će izaći na maloprodaji 31. jula, a cena će biti oko 125 dolara.

Foto:Hyperbeast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group