Barbour predstavlja svoju novu kolekciju za proleće 2021

Kada smo u potrazi za klasičnim komadima muške odeće grubih podtonova, kompanija Barbour predstavlja ime sa kojim nikada ne možemo pogrešiti...

Ovaj brend velikog istorijskog nasleđa upravo nam je predstavio svoju novu kolekciju za proleće, nazvanu 2021 Tartan. Specijalno za ovu priliku, Barbour je angažovao Džordža Admirala, kako bi pomogao brendu i na najbolji način predstavio nove komade.

Kao idealan muškarac ležernog stila, prateći koncept i dizajnerski jezik kompanije, Džordž je izneo najnoviju kolekciju na najbolji mogući način. Britanski model veoma je inspirativan je u uglađenoj garderobi, kao što je krojena tartan košulja brenda Barbour, koja poseduje primarno crvene i nešto tamnije komplementarne tonove.

Novom kolekcijom, kompanija Barbour ističe svoj poseban i veoma jasan pristup proleću. Dokazani komadi odeće, kao što je jakna ovog brenda kreirana od voskiranog pamuka, ističu se tartanskim finišima. Svako ko želi nešto odvažnije i istaknutije obrasce, može obratiti pažnju na Barbour poluzatvoreni pulover kreiran sa tartan dezenom oko vrata, kao dodatkom postojećoj šari na zakrpama laktova.

N.Đ.

Izvor: The Fashionisto

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group