Bred Pit predstavlja lice nove kolekcije modnog brenda Brioni

Po treći put u karijeri, Bred Pit je stupio u saradnju sa kompanijom Brioni, kao glavno lice modne kuće u njenoj kampanji za proleće/leto 2021. godine...

Pit se prijavio u popularni holivudski Chateau Marmont hotel radi ove posebne prilike, dok su za isticanje najboljih komada nove kolekcije brenda Brioni, koje je zvezda nosila na sebi, bili zaduženi fotografi preminulog kralja popa, Majkla Džeksona.

Za jednu odevnu kombinaciju, Džordž Kortina je za Pita odabrao Brioni Vagabond košulju i Zante pantalone. Nastavljajući monohromatsku šemu boja, Pit je poneo i Brioni svetlobraon svileni bluzon u kombinaciji sa Saba pantalonama, dok par crnih čizama kompletira njegov izgled.

Brioni proslavlja svoju najnoviju saradnju sa Bred Pitom predstavljajući svoju novu BP Signature kolekciju, kreiranu u saradnji sa legendarnim glumcem - mali dodatak postojećim linijama i komadima koji svoju inspiraciju duguju njegovom jasnom i muževnom pristupu modi. Kako su naveli iz kompanije: "Svaki komad iz kolekcije donosi jednostavan stil koji pronalazi svoju snagu u sofisticiranosti materijala i lakoći pravljenja kombinacija."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group