Dunhill predstavlja kampanju za jesen/zimu 2020

Dunhill jesen/zima 2020 kampanja, prigodno je ponela naziv The New Wave, jer nam predstavlja kontinuiranu evoluciju slavne modne kuće…

Vizija kreativnog direktora brenda, Marka Vestona, predstavljena je kolekcijom koja je osmišljena kao kakofonija kultura i stilova. U pitanju je proslava individualnosti i slobode, dve vrednosti koje slavni brend ceni i kojih se pridržava od svog osnivanja.

Nova sezonska kampanja dala nam je i uvid iza scene, sa modelima kao što su Aleksandr Kuznjecovkž, Vinston Lorens, Pavo Pakanen i Dan Duez. Modeli su otelotvorili interpretaciju modernog džentlmena u pravom stilu Dunhill brenda.

Za jesen, Veston je svoju inspiraciju pronašao u radovima britanskog fotografa, Homera Sajksa, koji je dokumentovao noćnu scenu londonskih klubova, sa fokusom na Blitz Club, koji se tokom osamdesetih smatrao epitomom kulture i klase u ovom delu sveta.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group