Hugo Boss - praznična kampanja

Popularni modni brend u saradnji sa poznatim manekenom...

Naš omiljeni model, ponovo je sarađivao sa našim omiljenim brendom. Naravno, u pitanju je Klement Šaberno i brend Hugo Boss, koji već duže vreme imaju besprekornu saradnju.

Ovaj model je otelotvorenje Boss stila – on je elegantan, uglađen, smeo, hrabar i misteriozan, sve u isto vreme. Boss odela deluju kao da su stvorena za čoveka njegovog izgleda i sa njegovim stavom. On nam dokazuje da se moć ne može iskopirati, već čovek jednostavno mora posedovati neke urođene osobine koje će ga izdvojiti iz mase drugih ljudi.

Ovog puta, nakon što je bio protagonista njihove jesenje kampanje, francuski model se vratio Hugo Boss brendu za prazničnu kampanju. U društvu Frederike Sofie, on nam je predstavio prazničnu ponudu ovog brenda. Kao par, oni izgledaju jednostavno savršeno i elegantno, u novim Boss formalnim odevnim komadima.

Šarmantan kao i uvek do sada, Klement izgleda jednostavno besprekorno u smokinzima i odelima ovog brenda, koji je poznat po savršeno skrojenim linijama, koje naglašavaju najbolje delove vašeg tela. Tokom ove praznične sezone, Boss ponovo pobeđuje, a nama deluje kao da oni ni nemaju konkurenciju. 

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group