Konačno prava kolekcija košulja za bodibildere

Tradicionalna garderoba bodibildera oduvek se sastojala od znojnica, steznika i uglavnom nečega nalik šortsu za teretanu, majici ili sportskim patikama...

Međutim, kada bodibilder istupi iz teretane, šta bi on zapravo mogao da obuče, posebno ukoliko ide na bilo koje mesto sa nešto formalnijim načinom odevanja? Da li oni poseduju bilo koje opcije koje nisu kreirane od strane brendova Nike ili Under Armour?

Formalne opcije za mišićave, V oblikovane muškarce oduvek su bile prilično tanke, doduše, sve do sada.

Dr. Bred Popi predstavlja osnivača i kreatora Bradley Allen Apparel linije formalnih komada odeće namenjene posebno za sve ljude sa mišićima i V telima. Ovaj čovek se bavi dizanjem tegova još od osmog razreda i postao je umoran od imitiranja Hulka i cepanja uskih košulja i kidanja njihovih loše ušivenih dugmadi.

Kada je Dr. Popi pokušao da kupi za broj veću košulju, ona je izglada preterano vrećasto ili je bila loše šivena na ramenima, što dovodi do malog sužavanja u struku.

„Kako sam počeo da rastem, kupovina je postala pravi pakao“, izjavio je Popi. „Sve što bih kupio bilo je previše malo, preterano vrećasto ili suviše usko, ali nikada savršeno.“

Za Popija i njegove drugare bildere, samopouzdanje nije bilo najveće kada se radilo o ograničenim opcijama odevanja za određene prilike kao što su venčanja, formalne večere ili večernji izlasci.

Dr Popi je odlučio da iskombinuje svoj predužetnički duh sa željom da pomogne ostalima, za koje tvrdi da su jedan veliki deo „masivne praznine“ na raskrsnici bodibildinga i mode.

Na primer, Dr Popi tvrdi da neko ko je visok preko 182 cm i težak oko 124 kilograma, definisanih mišića i značajno istaknutog abdomena može otići u bilo koju veliku prodavnicu i kupti sebi košulju iste veličine, ali će na njegovom telu, ovaj komad garderobe izgledati kao veliki kvadrat, odnosno, potpuno sumanuto.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group