Trend - Moda

Lamborghini X Supreme modna kolekcija

Situacija sa korona virusom i pandemijom u čitavom svetu, ne ostavlja nam mnogo prostora za radovanje…

Ipak, sa željom da nam barem na trenutak izmame osmehe, Supreme i Lamborghini brendovi su udružili svoje snage i stvorili sasvim novu zajednički kolekciju inspirisanu automobilima. U najmanju ruku, rezultati njihove saradnje su zaista savršeni.

Zajednička kolekcija sadrži radne jakne sa kapuljačama, majice kratkih rukava, hokej dresove, kombinezone, majice, kapu i set daski za skejt. Svaki komad na sebi nosi ikonični Lamborghini logo i dolazi u neutralnoj crnoj ili beloj boji, odnosno neon zelenoj ili narandžastoj nijansi.

Sve u svemu, ansambl sadrži sedam različitih komada, pri čemu je najimpresivnija štepana jakna, koju je na sebi poneo @dropsbyjay u postu na Instagramu ranije ove godine. Ekskluzivna Automobili Lamborghini x Supreme kolekcija će biti lansirana 12.aprila na Supreme zvaničnom sajtu, a za sada, slavni brend ne planira da naplaćuje dostavu svojim fanovima.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group