Met Dilon u novoj Brioni kampanji

Brioni brend odabrao je Meta Dilona kao lice svoje nove zimske 2020 Tailoring Legends kampanje…

Slavni holivudski zavodnik lako se može opisati kao oličenje klasičnog džentlmena. “Smatran jednim od najcenjenijih glumaca svoje generacije, Dilon ojačava vezu našeg brenda sa Holivudom”, stoji u zvaničnoj objavi Brioni breda.

Osnovani 1945.godine u Rimu, Brioni je jedan od najvećih italijanskih sartorijalnih muški brendova. Svi – od Klarka Gejbla i Džona Vejna, odnosno Geri Kupera i Henrija Fonde nosili su odela sa njihovim potpisom. Brioni odela je nosio i Pirs Brosnan u svim svojim James Bond filmovima, kao što je to učinio Danijel Kreg u Casino Royale.

Dilon je jedan od najversatilnijih glumaca današnjice, koji se pojavio u šezdeset tri filma, započevši svoju karijeru kao tinejdžer buntovnik u Over the Edge 1979.godine. On je bio nominovan za Oskara i Zlatni Globus za svoju ulogu rasističkog policajca u Crash filmu, dok je dobio brojne pohvale za svoje uloge drogiranog vođe bande u Drugstore Cowboy, opsesivnog privatnog detektiva u There’s Something About Mary i The House That Jack Build, gde je igrao serijskog ubicu.

Rođen u Nju Rošeleu, pedeset petogodišnji Dilon je režirao i svoj sopstveni film, koji je dobio brojne pohvale kritičara – City of Ghosts.

U svojoj novoj Brioni kampanji, Dilon se pojavljuje sa svojim istovremeno grubim i osetljivim karakterom, a pozirao je pred objektivom fotografa Gregorija Harisa. Crno-bele fotografije naglašavaju Dilonovu interesantnu ličnost, kao i sposobnost da unese individualni osećaj stila svemu što ponese.

Moramo još naglasiti da on sada korača stopama Pirsa Brosnana, Entonija Hopkinsa i Semjuela El Džeksona, kao lice Brioni brenda.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group