Milanski Internacional i Moncler predstavljaju novu zimsku kolekciju inspirisanu fudbalom

Uprkos tome što ima 70 godina, Moncler dokazuje da još uvek može da postigne het trikove.

Da bi proslavio sedam decenija u modi, francusko-italijanski brend je učinio sve: od održavanja posebne modne revije na milanskom Piazza Duomo do lansiranja ekskluzivne saradnje sa Rikom Ovensom i HBX. Sada se priprema da lansira potpuno novu kolekciju kreiranu u saradnji sa jednim od najpoznatijih italijanskih fudbalskih timova.

Nazvana Inter Milan x Moncler, elegantna kolekcija je predstavljena 9. novembra uoči utakmice tima protiv Bolonje. Parka sa potpisom, rolke, polo majice, kape i šalovi su neki od ključnih elemenata koji čine drugu saradnju dua. U stvari, predsednik i izvršni direktor brenda Moncler, Remo Rufini, sam je dizajnirao jaknu za ovu posebnu kolekciju.

Jakna je napravljena od mešavine mat i sjajnih materijala, a cilj je bio da se stvori nešto neobično, tako da je jedna strana jakne u tamnoplavoj boji sa sivim akcentima i potpisom Inter Milana, dok druga strana prikazuje logo Inter Milana preko vodootpornog dizajna. Interov grb je obilno posut i po ostatku kolekcije, i na postavljenim jaknama i na rolkama u boji, dok kolekcija takođe uključuje ograničeno izdanje šalova i kapa.

Moncler je zvanično osnovan u Francuskoj 1952. godine. Sedamdeset godina kasnije, brend je postao poznat po svojim stilskim ponudama visokih performansi koje su nosile poznate ličnosti kao što su Bredli Kuper, Džej-Zi i Bekam. Inter je tokom godina imao sličan uspeh, uključujući velike pobede na Svetskom klupskom prvenstvu, Kupu UEFA, Evropskom klupskom prvenstvu i Superkupu Italije.

Inter Milan x Moncler kolekcija je dostupna od 10. novembra u prodajnim objektima brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group