Modna kuća Loro Piana predstavlja novu kolekciju za muškarce i proleće/leto 2023

Reklamna kampanja Loro Piana za proleće-leto 2023 bavi se snagom kretanja, ispitujući fizičko kretanje kao sredstvo za interakciju sa našim prirodnim staništem, bilo da se radi o urbanom gradskom pejzažu ili daleko od civilizacije.

Ova nova reklamna kampanja naglašava kako odeća može da bude pratilac energije—motivišući i naelektrisani pogon koji nas gura napred i govori nam da je samo nebo granica. Inez & Vinoodh oživljavaju kampanju Loro Piana proleće-leto 2023 sa nemačkim modelom Leonom Dameom kao zvezdom.

Reklama ga prati na očaravajućem putovanju, od zatvorenog i otvorenog ambijenta, od urbanih prostora do prirodnih pejzaža, koje nas na kraju vodi do obale. Njegovi pokreti su uhvaćeni na prekrasnim fotografijama koje odražavaju njegove izraze lica dok se njegova odeća susreće sa njegovim telom, pružajući mu savršenu udobnost i komfor.

U kampanji Loro Piana za proleće-leto 2023, slike naglašavaju lepotu oblika i tekstura iz kolekcije. Kao reprezentacija italijanske kulture, ovaj stil pleni privlačnošću koju nam obećava aktivan i ležeran način života, u pratnji formalne elegancije.

Loro Piana pruža jedinstvenu perspektivu mešanjem klasičnog kroja sa pametnim, ležernim komadima napravljenim od pamuka, kašmira i lana u prirodnim nijansama. Brend ima za cilj da stvori organsku vezu između tela, odeće i pokreta - sve je u modi bez napora u pokretu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group