Nike predstavlja Air Max za tenis

Nove patike su specijalno dizajnirane za sve teniske podloge...

Nike se vratio klasičnoj Air Max 95 silueti, ali ovoga puta uvodi ih u svet tenisa. Da bi stvorio patiku spremnu za teniske terene, Nike je pomešao Air Max 95 sa NikeCourt Vapor X, mešajući atletske elemente i elemente performansi te siluete sa dizajnerskim signalima preuzetim iz 95-ice.

Uticaj NikeCourt Vapor X može se videti kroz materijale i oslonac donjeg dela stopala,kao i na đonu koji je poboljšan radi boljeg trenja. Pored toga, patika ima Zoom Air jedinicu u peti i mekane jastuke od pene u ulošku, kako bi teniseri imali što bolji učinak na terenu. Ove tehničke funkcije su pomešane sa klasičnim dizajnom Air Mak 95 modela,tako da je rođena potpuno nova patika koja bi trebala da bude prava poslastica najboljim teniserima.

NikeCourt Zoom Vapor X Air Mak 95 (pun naziv patika) treba da izađu u dve boje. Prva veerzija odaje počast osnovnom koloritu Air Mak 95 patika, dok druga donosi potpuno belu konstrukciju. Cena patika još uvek nije poznata.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group