Trend - Moda

Nike Vapormax 3 “Flash Crimson” od sutra u prodaji

Dobre vesti za sve ljubitelje Nike patika...

Nike ne prestaje da nas oduševljava i čni nam se da na svakih par meseci izbaci nove patike koje jednostavno moramo da kupimo. Takva je situacija i sa novim Vapormax patikama. U pitanju su patike za trčanje koje su napravljene zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji.

Ove patike su kreirane od laganih i izdržljivih materijala koje pružaju maksimalnu udobnost i oslonac i sprečavaju vašem stopalu da se znoji. Zbog materijala koji može da "diše" VaporMax patike su idealno rešenje za sve one koji imaju problem sa znojavim stopalima.

Svi koji se bave nekom vrstom sporta otkriće da su ove patike savršene za njih, jer se one bukvalno ne osećaju zbog svoje male gramaže. Pošto su prvenstveno kreirane za trčanje, trkači će biti maksimalno oduševljeni jer će u ovim patikama moći da pobede svaku podlogu.

Sledeća stvar koja će vas oduševiti kod ovih patika jeste njihov izgled, koji je zaista fenomenalan i koji će se uklopiti u svačiji stil. Patike su napravljene od posebnog zrnastog materijala koji omogućava da patike imaju površinsku i unutrašnju boju. Površinska boja je prljavo zelena, dok se unutar patike nalazi crvena nijansa koja čini da ove patike izgledaju fenomenalno.

Nike Vapormax 3 „Flash Crimson“ naći će se u prodaji od 9. marta, a njihova cena iznosiće 190 $.

Foto:sneakernews.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group