Nova Mango muška kolekcija za leto 2022. godine

Modna kuća Mango Man predstavlja novu kolekciju za muškarce Trending Now, koja nastoji da nas udalji od naših svakodnevnih rutina...

Izbor boja sveo se na neutralne i svetle nijanse koje na savršen način reflektuju vibrantne note letnje sezone. Model Vilijam Los nalazi se u samoj srži najnovje ponude brenda Mango i zadužen je za predstavljanje svih komada iz ove interesantne kolekcije. Nova Mango Man linija garderobe sastavljana je od brojnih relaksirajućih i laganih komada koji uključuju polo majice, majice dugih rukava i košulje, zajedno sa ostalim elementima bez kojih leto ne može da počne.

Sa solidnim bojama koje čine svakodnevno odevanje daleko lakšim, Mango je takođe očuvao i koncept letnjeg godišnjeg odmora na umu. Linije i tople nijanse omogućuju umirujući modni odgovor na sezonu odmora i uživanja na suncu.

Mango nudi letnje komade odeće u različitim bojama koje variraju od plavih do svetlo žutih tonova. Modna kuća donosi i dosta toga za bazen, a pored laganih farmerica, ležernih košulja i laganih jakni za večernje sate ili hladija jutra, tu su i široko krojeni, elegantni i stilski, šortsevi i bermude, ispraćeni neformalnim majicama, koji dolaze zajedno kako bi upotpunili predstojeću sezonu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group