Trend - Moda

Odela koja su najbolje investicije ove jeseni

Dani kada smo jurili sa roditeljima za novim rančevima, knjigama i ostalom opremom pred polazak u školu, prohujali su odavno, ali za sve nas koji volimo početak jeseni zvog kupovine novih kaputa i odela, ovakav osećaj ostao je sa nama i kada smo odrasli...

Samo, sada su stvari potpuno drugačije i umesto da tragamo za sveskama i pernicama, mada ovo i danas rade svi koji su roditelji i spremaju mališane za novu školsku godinu, mi smo u potrazi za novim odelima. U ponudi muških odela imamo veliki izbor, a krojevi variraju od klasičnih, sa naglašenim ramenima, sve do onih sa nešto užim profilima ili širokim nogavicama.

Postoji veliki izor monohromatskih kombinacija u bezvremenim teget i crnim nijansama, dok malo suptilnije varijante dolaze u vidu štraftastih ili kariranih odela retro stila. U nastavku teksta predstavićemo vam nekoliko najboljih modnih kuća koje nam ove jeseni donose najbolje ponude.

Ralph Lauren poput mnogih dizajnerskih kuća dodaje  blejzer na dvoredno kopčanje u vašu garderobu ove sezone. Ova posebna odela Dark Glen daju puno prostora za kombinovanje sa prugastim košuljama i smelim kravatama. Dizajner se ovoga puta poigrao i sa uzbudljivim klasičnim obrascima kao što su riblja kost, karirani i houndstooth dezeni.

Ove sezone, kompanija Hermes se pridržava onog što najbolje radi - kreira komade koji poseduju neupadljivi balans između elegantnih i svakodnevnih modela, smelih odela, koja nikada nisu previše napadni. Odela koja vidite u galeriji deluju udobno zahvaljujući mekanim, vunenim, sakoima opremljenim sa tri dugmeta i nešto širim pantalonama.

Modeli sakoa Richard James brenda, sa dvostrukim kopčanjem koji dolaze uz šire revere i šire nogavice pantalona nose jedan starinski šarm, ali uz moderan preokret zahvaljujući finim materijalima kao što su vuna ili obrazaci Prince of Wales. Model odela u pesak nijansi na sitne prugice je odlična tranzicija sa lanenog na nešto tanje jesenje odelo, zahvaljujući ovim mekim i toplim nijansama.

Ukoliko neko zna kako se kreira savršeno odelo onda je to Đorđio Armani. Za ovu sezonu dizajner nam predlaže raznovrsne modele koji variraju od klasičnih, preko svakodnevnih pa sve do neverovatno elegantnih varijanti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group