Odelo i patike - savršena prolećna kombinacija

Proleće je stiglo, a mi moramo da ga dočekamo na najbolji mogući način. Mi ćemo vam pomoći i dati par saveta...

Proleće nam pored zelene prirode donosi i toplo i sunčano vreme, pa se moramo prilagoditi novom godišnjem dobu. Teške i robusne zimske jakne boraviće u vašim ormarima, a lakša i hladnija odeća stupa na scenu. Proleće je savršena prilika da uklopite vaša odela sa patikama.

Iako neki misle da su odela previše poslovna i da služe samo toj svrsi, oni greše. Postoje različita odela koja ne moraju uvek da budu dosadna i poslovna. Sa ovom kombinacijom sigurni smo da ćete biti pravi „šmeker“.

Pokušajte da odaberete odelo koje će odgovarati vašem karakteru. Slobodno se poigrajte sa bojama i šarama, jer i proleće je doba koje donosi šarenilo posle bele zime. Trudite se da izbegnete poslovan izgled, zbog toga izbegavajte crna tamna odela. Pokušajte sa svetlo plavim, zelenim i bordo bojama. Košulja vam u ovoj kombinaciji igra važnu ulogu, jer kao što znate, proleće može biti vrlo mešovito kada su u pitanju temperature. Često će vam se dešavati da ćete morati da skinete vaš sako, a kada se to desi, vaša košulja postaje udarni modni detalj. Trudite se da vam košulja bude moderna i da se slaže sa vašim odelom. Ne dozvolite da se košulja previše ističe od odela, neka jednostavno bude u lepoj i modernoj harmoniji.

Patike su od velikog značaja u ovoj odevnoj kombinacij, jer one naglašavaju da niste na poslovnom sastanku. Patike razbijaju poslovnu i strogu monotoniju koje nekada odela mogu da stvore. Patike treba da vam budu stilizovane i da se lepo uklapaju uz vaše odelo. Izbegavajte previše sportske tipove patika, jer će se previše razlikovati od odela. Trudite se da to budu plitke patike koje su mešavina sportskog i elegantnog izgleda.

Boju patika uklopite sa bojom košulje i na taj način čete savršeno spojiti boje u vašoj novoj prolećnoj kombinaciji.

Dočekajte proleće nasmejani, veseli i naravno, dobro obučeni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group