Polo Ralph Lauren velikom brzinom ide prema jesenjoj sezoni

Sportske i retro nijanse braon boje predstavljaju slojeviti izgled nove Polo Originals kampanje za jesen/zimu 2023. godine...

Priključujući se večnom putu koji ostavlja letnje nautičke tonove u nastavku rotacije oko sunca, Polo Orignals menja tempo za predstojeću sezonu, tako da su senzacionalni narativi ustupaju mesto eleganciji i pobuni, oslanjajući se ka odavanju počasti ikoničnoj Tourist Trophy motociklističkoj trci, takmičenju poznatom po stilski obučenim vozačima i opasnim krivinama.

Postavljajući pozornicu na vreli asfalt Goodwood trkačke staze u Čičesteru, nova kampanja nudi savršenu mešavinu prošlosti i sadašnjosti.

Iza optike nalazi se Ričard Fibis, koji na savršen način obuhvata ovu alhemiju, ispunjujući svaki kadar sa nepogrešivom Ralph Lauren harizmom, protkanom šarmom i sofisticiranošću.

Prisustvo ljudi zaduženih za predstavljanje kolekcije u ovoj stilskoj mešavini pojavljuju se u vunenim džemperima koji se odlično slažu sa retro insprisanim trkačkim jaknama. Ove sezone Polo Originals redefiniše krojeni izgled koji je ujedno i zaštitni znak brenda, sa svakim komadom odeće koji pruža omaž retro stilu, finesama, besrmtnim retro dizajnerskim karateristkama i brutalnoj brzini.

Čitava kolekcija predstavlja kaleidoskop uticaja i kreću se od ragbi etosa, do ehoa Grand Prix aure iz prošlog veka. Nova linija odeće pruža korene Polo brenda istovremeno uključujući atletsku estetiku koja ne bi bila van svog mesta na retro trkačkim posterima. Moguće je pronaći ključne komade kao što su platnene jakne i ručno farbane cafe racer modele, koji su direktni omaž ličnim preferencijama Ralfa Laurena.

Polo Originals kolekcija jesen/zima 2023. stoji hrabro u vizelnom smislu u svetu u kome trendovi zasijaju i izblede. Od svetlih džempera i tvida, do velikih muških kaputa, ovaj brend ojačava svoj prepoznatljivi stil klasičnim komadima radnog čoveka, istovremeno salutirajući legendama motosporta. Polo Originals proslavlja novom kolekcijom proslavlja životni stil koji je obeležio čitav svet, dok danas takođe zaslužujući veliku pažnju zbog toga što je brojne vozače odveo do besmrtnosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group