Trend - Moda

Savage X Fenty lansira mušku kolekciju

Rijanin brend donjeg veša, Savage x Fenty, proširuje svoj uticaj i na muško tržište…

Lansirana pre nedavno održane modne revije, nova capsule kolekcija muških stilova, kreirana je u saradnji sa brend ambasadorom, Kristijanom Kombsom. Rijana je blisko sarađivala sa hip hop umetnikom, kako bi osmislila rodno-fluidni asortiman, ispunjen versatilnim i udobnim stilovima, koji idu od tkanih bokserica, pa do onih koje su dekorisane logoima, kao i crnom, plavom, crvenom i belom bojom.

“Želela sam da kreiram muške stilove koje bi svako mogao da nosi. Nakon što je Kristijan uradio tako sjajan posao tokom prošlogodišnje modne revije, znala sam da on mora biti moj saradnik”, izjavila je Rijana.

Capsule kolekcija, koja je dostupna za kupovinu online već sada, sadrži i predimenzionirani pidžama set dekorisan monogramima. “Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa tako talentovanom osobom kao što je Rijana, koja predstavlja diverzitet u svim svojim Fenty brendovima”, izjavio je Kristijan.

Sa cenama koje idu od 13 do 70 dolara, kolekcija sadrži veličine od S do XXXL.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group