Slavni glumac Rajan Gosling ambasador brenda Gucci

Rajan Gosling je zvanično postao nova holivudska zvezda koja će biti zaštitno lice najnovije Valigeria kampanje modnog brenda Gucci...

Megazvezda ovim putem kreće stopama Džareda Leta, Harija Stajlsa i Lane Del Rej, koji su se već pojaviljivali u ulogama ambasadora ovog luksuznog italijanskog brenda. Najnovija kampanja zasniva se na najnovijim putnim aksesoarima kompanije Gucci, za čije je predstavljanje zadužen slavni glumac. Pred objektivom Glena Ličforda, Gosling je poneo brojne komade iz elegantne Gucci Savoy kolekcije.

Iako aksesoari i komadi odeće dolazi iz Spring 2022 kolekcije modnog giganta, postavka čitave kampanje inspirisana je putničkom estetikom sedamdesetih godina. Na jednoj od fotografija, možemo videti Goslinga kako gura brendirani prtljag na kolicima u odelu, dok je na drugoj obučen u havajku i sedi na zadnjem delu retro automobila, okružen stilskim Gucci prtljagom. U ostalim segmentima Gucci kampanje, deluje da se Gosling nalazi u motelu sa prtljagom ovog brenda ubijajući vreme i obavljajući telefonske pozive.

Kreativni direktor brenda, Alesandro Mikele, lično je izabrao slavnog glumca za novog ambasadora, time potvrđujući da se Gosling potpuno uklapa sa svim Gucci idealima. Dizajner je izjavio: „Putovanje za Gucci nikada nije bilo jednostavan fizički događaj. Gucci je predstavlja brend koji prati umetnike, pisce, glumce i režisere na njihovim holivudskim putovanjima“, a kako deluje, sa Goslingom je on pronašao upravo to.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group