Tommy Hilfiger i Mercedes još jednom udružuju snage

Tommi Hilfiger je nedavno lansirao mušku kolekciju pod nazivomTommiXMercedes-Benz 2020, sa ciljem da predstavi stvari koje su napravljene od recikliranih i održivih materijala.

Sve je to deo višegodišnjeg partnerstva brenda sa šestostrukim F1 šampionom, Mercedes-AMG Petronasom. Tommi Hilfiger postao je zvanični partner odeće za tim u 2018. godini,a sada nastavlja sa bliskom saradnjom.

Četvrta saradnja između dizajnera i proizvođača luksuznih automobila proširuje se na misiju marke „Ne troši ništa i pozdravi sve“. Kolekcija sadrži održivi pamuk, parka i bomber jakne punjene su recikliranim materijalima, a prošiveni prsluci su kreirani od ekoloških materijala.

Cilj ova dva brenda je da pokaže svetu da je moguće napraviti sjajne odevne kolekcije upotrebom materijala koji nisu opasni za okolinu i koji pomažu da naša planeta bude čistija i zdravija. Mislimo da su oni i te kako u ovoj misiji uspeli, jer su stvari koje su predstavili zaista fenomenalne.

Foto:Da Man

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group