Virtuelna stvarnost i avatari u prvom planu

Kampanja španskog brenda CAMPER za jesen/zimu 2018...

Uronite u virtualni svet kreativnog direktora Campera, Romaina Kremera,u kampanjiza jesen/zimu 2018 koja proširuje maštu i zamućuje liniju između apstraktnog i apsolutnog.

Svakodnevno viđenje virtualnog iskustva i kampanja postavljaju pitanja o budućnosti digitalne interakcije, pozivajući gledaoce da postanu aktivni igrači koji biraju svoju avanturu uz avatare sa druge planete, od fantastičnih do postapokaliptičnih.

Ova se sezona sastoji od devet novih portreta u kombinaciji s izborom naprednih uniseks stilova iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2018. Među debitantima u kolekciji su modeli Rolling i Pix, dok se Halix i Bruts vraćaju u dugo očekivanom zimskom izdanju.  Za žene, Thelma s visokim potpeticama takođe čini konačni rez.

Odabrane modele iz kolekcije jesen/zima 2018 španskog brenda sa Majorke možete kupiti u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i online shopu www.fashionandfriends.rs.

Creative director: Romain Kremer

Photography: Daniel Sannwald

Make up: Isamaya French

Styling: Anna Trevelyan

Hair: Charlie Le Mindu


 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group