Vodič kroz neformalni stil za savršen svakodnevni izgled muškarca

Neformalni muški stil uglavnom predstavlja najočigledniju priliku muškarcima da komuniciraju sa iskonskim osećajem individualnosti...

Nevezano sa vašim modnim preferencama, nečim uglađenim ili grubim, istaknutim ili jednostavnim, neformalna garderoba donosi vam mogućnost da se izrazite i predstavite svoju tačku gledišta. Neformalni komadi mogu predstavljati savršen balans između pogodnosti, ličnosti i mode, umesto da se konceptrišu na pojedinačne stavke kao formalna garderoba. Neformalni stil predstavlja modni, ali pre svega funkcionalni pristup odevanju.

Šta je neformalna garderoba?

Neformalni komadi odeće odnose se na one modele koji su potpuno neprikladni za formalne događaje. Neformalna garderoba je jeftina, jednostavna i potpuno prilagođena svakodnevnoj upotrebi. Ona kombinuje lične preference i stvara unikatnost. Ne postoji tačan tip neformalne muške mode, ali uvek možete kreirati izuzetan izgled samo za sebe. Pošto ne postoje precizni principi vodiča kroz neformalne odevne varijante, na meniju stiže obilje stilskih modela namenjenih neformalnom odevanju i nošenju van kuće.

Nevezano sa tim šta odlučite da nosite, bitno je da pronađete nešto što će ujediniti čitavu kompoziciju i stvoriti balans između preteranog i premalog oblačenja. Ono što vi smatrate neformalnim oblačenjem može zavisiti od okruženja i situacije. Od pomoći vam može biti i potraga za inspiracijom neformalnog stila i istraživanje sajtova koji se bave isključivo ovakvim temama.

Neformalni stil takođe prati trendove od uličnih do zvaničnih komada. Svaki muškarac bi trebalo da poseduje nekoliko neformalnih komada odeće u svom plakaru, radi mogućnosti da ovakav stil bude bio potreban u određenim situacijama u budućnosti. Nošenje relaksirajuće garderobe zasniva se na praćenju određenih modnih esencijala manjenih kreiranju ličnog stila.

Od farmerica kao krojenih po meri, do neformalnih majica, postoje brojne bazne tačke koje možete uklapati i stapati kako biste kreirali neformalni stil iz vaših plakarskih zaliha.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group