Casio predstavio novi sat u čast Brusa Lija

Legendarni glumac i borac bi ove godine proslavio 80. rođendan...

Casio je predstavio MRG-G2000BL, novi dodatak seriji MR-G. Ukupno 300 primeraka biće napravljeno, a svaki od njih biće posvećen legendarnom Brusu Liju, koji bi ove godine napunio 80 godina.Novi Casio MRG-G2000BL zamišljen je kao model koji predstavlja duh Brusa Lija, čija kombinacija fizičke i mentalne čvrstine i dan danas privlači ljude, što takođe predstavlja i simboliše Casio časovnike.

Crne i žute boje ovoga puta imaju glavnu ulogu, podsećajući na ikoničnu trenerku koju je Brus nosio u svom poslednjem filmu. Pored toga, žute i crvene boje, koje se pojavljuju u amblemu Jeet Kune Do, filozofije borilačkih veština koje je osnovao Li, koriste se za indekse, kao i za MR-G logotip.

Ceo sat izražava filozofsko razmišljanje koje stoji iza Jeet Kune Do-a, kao i filozofiju njegovog tvorca Brusa Lija. Okvir je ugraviran frazom „Ni na koji način ne ograničavaj sebe“, koja izražava neograničeni potencijal Jeet Kune Do-a, dok je njegov simbol, sa istom rečenicom na kineskom jeziku ugraviran na kućištu.

Na brojčaniku u smeru ka indeksu od 3 sata takođe se nalazi potpis Brusa Lija, koristeći kineski znak "lóng"- zmaj, što je bio i Brusov nadimak.

MRG-G2000BL koristi radio talasne kalibracione signale radio signala, GPS satelitske signale i Bluetooth kako bi se osiguralo prikazivanje tačnog vremena. Casio Bruce Lee MRG-G2000BL sat bit će dostupan od marta za 4.000 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group