Trend - Satovi

G Shock predstavio sat za vatrogasce

Novi Mudmaster sat je specijalno dizajniran kako bi vatrogascima omogućio lakši rad...

G Shock kompanija poznata je po svojim otpornim satovima koji su verovatno najizdržljiviji na svetu. Ovi satovi mogu da se bace sa neverovatnih visina, da se pregaze kamionima, da se udaraju čekićima i opet mogu da izdrže sve i da precizno rade. Zbog toga ljudi koji se bave opasnim poslovima obično kupuju ove satove, jer znaju da ih oni nikada neće izneveriti.

Međutim, jedina stvar koja je mogla da ošteti ove satove bila je vatra i na to su se žalili vatrogasci. Vatrogasci koji su bili na terenu rekli su da su ekstremni uslovi njihovo posla bili fatalni i za najjače G Shock satove. Zbog toga je ova kompanija predstavila novu seriju Mudmaster satova koji su otporni na plamen.

Ovi satovi mogu da izdrže neverovatno visoke temperature i da pritom nastave sa radom i ne gube svoj oblik. Ovi satovi kreirani su sa namerom da pomognu vatrogascima da u najtežim trenucima mogu da vide koliko je sati i da iskoriste ovaj sat. Vreme je vatrogascima od velikog značaja, jer su samo sekunde dovoljne da se zarobljeni građani poguše u svojim stanovima, zato vatrogasci moraju pratiti vreme u svakoj situaciji.

Mudmaster je savršeni sat za ekstremne uslove i pomoćiće svima koji rade opasne poslove da uvek imaju uvid koliko je sati.

Tačan naziv ovog sata je G Shock Mudmaster GG – B1000 i uskoro će se naći u prodaji, a cena tek treba da bude objavljena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group