GOOPiMADE i G-SHOCK predstavljaju novu saradnju

Nedugo nakon lansiranja svog Comet.22 Explore serijala, tajvanska kompanija GOOPiMADE najavila je veliku saradnju sa brendom G-SHOCK, baziranu na ikoničnim AW-500 modelima, koji su debitovali davne 1989. godine...

Poslednja reinterpretacija prati temu Without APEX, koja je zadužena za predstavljanje budućnosti njenim zamišljanjem u prošlosti radi stvaranja većeg kvaliteta. Nova linija zadržava impresivne detalje mat crnih finiša originalnih AW-500 modela, koegzistenciju elektronike i ruku, jendostavnost i uglađenost okruglih profila časovnika, sa konturama bez ivica koje su u kontrastu sa slavnim imidžom brenda G-SHOCK.

Obla baza sata sastoji se od brojnih funkcionalnih dugmića, dok okruglo naličje poseduje skalu i dvadesetčetvoročasovni sistem merenja vremena. Na boku, kaiš krasi GOOPiMADE logo, dok se takođe može primetiti fraza „MY SPIRIT SOARS WHERE THE AIR THINS“, koja simbolizuje želju za većim stanardima i odlučnost da se pređe na sledeći i viši nivo.

Sa cenom od 4.280 tajvanskih dolara, što je oko 150 američkih, GOOPiMADE x G-SHOCK „Without APEX“ AW-500BBGO ograničeno izdanje, predstavljeno je zvanično 14. februara i potpuno je rasprodato do sledećeg dana, ali je za sve buduće zainteresovane kupce dostupno nešto više informacija putem zvaničnog sajta kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group