Hublot predstavio ograničeno izdanje Big Bang časovnika

Napravljeno je samo 15 komada, koji se mogu kupiti samo u prodavnici  Hublot Harrods...

Hublot, jedan od vodećih švajcarskih proizvođača satova, upravo se udružio sa kompanijom Harrods, jednom od vodećih robnih kuća na svetu, da bi lansirao vrlo poseban časovnik: The Big Bang Unico Sapphire Harrods Special Edition.

Ova posebna verzija Bing Bang Unico Sapphire sata odlikuje se Harrodovom potpisom zelene boje, a takođe je i ograničeno izdanje, sa samo 15 komada na raspolaganju. Pored toga, dostupan je samo u butiku Hublot Harrods u Londonu. Časovnik će se takođe isporučiti u ekskluzivnoj kutiji posebno dizajniranoj za ovu kolekciju.

Što se tiče samog sata Big Bang Unico Sapphire Harrods Special Edition, značajne karakteristike uključuju futrolu koja je u potpunosti izrađena od safirnog kristala i safirni brojčanik sa maskirnim kosturnim printom koji prikazuje automatski mehanizam ispod njega. Verzije kaiša uključuju jednu od providne gume i drugu koja stiže u maskirnoj varijanti.

Cena ovog sata još uvek nije poznata, ali s obzirom da se ovde radi o ograničenom Hublot satu, verujemo da neće biti tako lako pristupačan.

Foto:Da Man

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group