Trend - Satovi

Hublot predstavlja Big Bang Unico Sapphire časovnik

Hublot je brend koji obožava safir, a mi im se pridružujemo u toj ljubavi…Nakon predstavljanja neverovatnog MP-05 LaFerrari Sapphire, časovnika koji je fokusiran na intrigrantnu arhitekturu i kompleksni mehanizam popularnog LaFerrarija, ovaj švajcarski brend predstavio je novi Big Bang Unico Sapphire.

Oni su odlučili da predstave svoj Unico mehanizam u prefinjenom kućištu od transparentog safirnog kristala, dajući nam mogućnost da uživamo u lepoti neverovatnog mehanizma, kada god to poželimo. Nije bilo lako kreirati ovakvo kućište u potpunosti od safira, jer je ovaj material prilično izazovan za obradu, ali Hublot je brend koji poseduje ekspertizu švajcarskih specijalista.

Sa samo nekoliko delova napravljenih od titanijuma, poput krune, zavrtnja i kopče, ovaj časovnik deluje kao očaravajući modni aksesoar. Njegov transparentni kaiš je u skladu sa celokupnom temom.

Hublot Big Bang Unico Sapphire u potpunosti otkriva svoju konstrukciju i mehanizam, kao i svu lepotu i pažnju posvećenu detaljima, na koje smo navikli kada se pomene njihovo ime. Ovaj ekskluzivni časovnik deo je ograničene edicije od samo 500 izdanja, a cena još uvek nije poznata.

Lux Life 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group