Trend - Satovi

Kada se stil susretne sa tehnologijom – najlepši pametni časovnici

Luksuzni pametni časovnici su koncept koji postoji otkako je čuveni brend Apple predstavio svoje pozlaćeno Apple Watch izdanje, sa cenom između 10.000 i 17.000 dolara...

Nažalost, oni nisu tako sebi osigurali mesto među luksuznim časovničarima ovog sveta, pa su odlučili da odustanu od proizvodnje istih i zamene ih sa pristupačnijom verzijom napravljenom od keramike. Naravno, drugi brendovi koji su posvećeni kombinovanju horoloških veština starog doba i tehnologije modernog nastavili su svoju misiju, pa tako danas imamo izobilje modela kojima se možemo diviti.

Jedna činjenica je definitivno neprikosnovena istina – luksuz i vrhunska tehnologija jednostavno idu jedno uz drugo. To je posebno izraženo u modelima o kojima ćemo vam ovoga puta govoriti. U pitanju su definitivno najlepši luksuzni pametni časovnici, zbog kojih će vam možda pamet stati!

Bvlgari Diagono Magnesium

Diagono Magnesium nije pametni časovnik u tradicionalnom smislu. On jeste moderan i skoro pa minimalistički časovnik sa samonavijajućim mehanizmom, safirnim kristalom, keramičkom bazom i poleđinom od nerđajućeg čelika. Ono što ga čini „pametnim“ je ugrađeni NFC čip koji može imati nekoliko funkcija. Između ostalog, ovaj časovnik može biti vaš metod za beskontatno plaćanje, može otključavati hotelske sobe, automobile i još mnogo toga. On predstavlja savršenu kombinaciju moderne tehnologije i klasičnog izgleda mehaničkog časovnika.

TAG Heuer Connected Modular 45

TAG Heuer je zaokružio i uozbiljio priču svojim Connected satom, izbacivši na tržište Connected Modular 45. Sat ovoga puta stiže sa titanijumaskim kućištem od 5 gradi sa satenskom završnicom, ima kristalno safirno staklo otporno na ogrebotine sa dijamantskim brojčanikom i pre svega je modularan. Možete kreirati sat koji vama najviše odgovara. Vi birate sat s tri kazaljke ili hronograf Tourbillon sa COSC sertifikatom. Ovaj sat nudi veliki izbor materijala, boja i kombinacija: koncept modularnosti se odnosi i na papučice, kaiš i kopču. Ovo je ništa manje, nego luksuzni sat koji se može u potpunosti prilagoditi vašem raspoloženju. Sat je takođe vodootporan do 50m, poseduje GPS i NFC senzor za plaćanja, neverovatan AMOLED ekran visoke definicije, kao i širok izbor, tačnije 30 prilagodljivih TAG Heuer brojčanika. Google platforma Android Wear 2.0 i nova TAG Heuer Companion aplikacija s poboljšanim softverom vam omogućavaju da non-stop budete povezani s ljudima i informcijama do kojih vam je najviše stalo.

Horological Smartwatch by Frederique Constant

Još jedan primer idealnog kombinovanja moderne tehnologije sa klasičnim časovničarstvom je ovaj Frederique Constant model, koji je proizveden u specifičnom HSW ateljeu. Ovaj model kombinuje tradicionalno časovničarstvo u svom mehaničkom sklopu, kućištu i kontrolu kvaliteta, sa inovativnim i tehnološkim ateljeom gde inženjeri programiraju svaki pokret časovnika za „connected“ funkcije. Ovaj časovnik će pratiti vaše korake i potrošene kalorije tokom dana, nadgledaće vaš san i pružiće vam mogućnost podešavanja alarma.

Michael Kors Access

Access kolekcija američkog dizajnera Michael Kors kombinuje modernu tehnologiju sa izgledom i osećajem koji nam pružaju analogni časovnici. Ovaj model dolazi sa ugrađenim trakerom aktivnosti, automatskim podešavanjem vremenskih zona, a može se koristiti i kao daljinski upravljač za vaš mobilni telefon. Bez punjenja, njegova baterija trajaće šest meseci.

Breitling Exospace B55 Connected

Ovaj avangardni hronograf u sebi sadrži SuperQuartz mehanizam, koji je dobio brojne originalne funkcije, prvenstveno osmišljene za pilote. Breitling Exospace B55 Connected se izdvaja po pitanju svoje nove konekcione filozofije – u ovom slučaju, pametni mobilni telefon služi časovniku za poboljšanje njegove funkcionalnosti. Samim tim, korisnici mogu uživati u optimalnom komforu svog telefona, dok podešavaju svoj sat. Takođe, oni mogu snimiti neke mere na svoj pametni telefon, kao i dobijati notifikacije. Njegov dizajn sa titanijumskim kućištem i gumenim kaišem ga defintivino čini idealnim za ljubitelje sporta i adrenalina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group