Ko su zvezde nastavka filma filma Kingsman

Nadamo se da ste spremni za vest koja sledi- agenti novog izdanja Kingsman filma- Kingsman Zlatni krug, nosiće TAG Heuer satove. Elegancija u tipično engleskom maniru- Don’t Crack Under Pressure stil.

TAG Heuer s ponosom objavljuje svoje novo partnerstvo na globalnom nivou. Zajedno sa kompanijom MARV film i 20th Century Fox, novi nastavak filma Kingsman, dugo očekivani Kingsman: Zlatni krug,čija se premijera očekuje 22. septembra 2017. godine ima nove glumce!

Inovativni časovnik TAG Heuer Connected je zvanični sat agenata.

U prvom izdanju filma Kingsman: tajna služba, svetu je predstavljena Kingsman-nezavisna internacionalna tajna služba koja operiše na nivou najveće diskrecije, a čiji je ultimativni cilj da svet učini bezbednim mestom.

U novom nastavku, naši heroji suočavaju se sa novim izazovima. Kada sedište njihove službe bude uništeno, a čitav svet postane talac, putovanje ih odvodi da otkriju jednu s avezničku špijunsku organizaciju u Americi po imenu Statesman. U novoj avanturi koja testira snagu i razum do krajnjih granica, ove dve elitne organizacije udružiće se da poraze nemilosrdno svog najvećeg neprijatelja kako bi spasili svet.

Fantastična ekipa glumaca koju smo gledali u prvom delu filma igra i ovaj put-Kolin Firt, Taron Egerton i Mark Strong, a u novom nastavku im se pridružuju još i Džulijan Mur, Hale Beri, Pedro Paskal, Čening Tejtum i Džef Bridžis.

Žan Klod Biver direktor TAG Heuer kompanije i predsednik divizije satova LVMH grupe je rekao: “ Kingsman znači ekspolozija, akcija, smeh i naravno elegancija. Sadrži ekipu mladih glumaca koji su san snova-džentlmeni koji se ne boje ničega. Oni savršeno oslikavaju TAG Heuer. Ovo partnerstvo će nas još više približiti mlađoj generaciji. Prvi deo filma je već postigao izuzetan uspeh, a mi smo ponosni što će heroji drugog dela nositi vodeće satove TAG Heuer kolekcija.

Režiser Metju Von o novoj saradnji je rekao: “ Tražili smo za nastavak filma pametan sat za naše agente. Posmatrali smo razne opcije na raspolaganju, ali ni jedna nije bila dovoljno elegantna za Kingsman. A onda sam sasvim slučajno video intervju sa Žan Klod Biverom na Bloomberg televiziji i priču o Connected satu i odmah mi je postalo jasno-Kingsman agenti će nositi TAG Heuer Connected!”

Satovi koje nose agenti u filmu imaju presudnu i ubedljivu ulogu u filmu Kingsman: Zlatni krug. Ovi satovi su od glavnog značaja u misiji agenata. Bili su im potrebni satovi koji mogu da izdrže sve-bilo da su u pitanju scene pod vodom, borbe ili akrobacije. Fanovi filma biće oduševljeni što Kingsman agenti nose TAG Heuer Connected, dok će američki Statement agenti nositi legendarni Monaco Calibre 11.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group