Trend - Satovi

MB&F predstavlja unikatni HM4 Kittyhawk časovnik

Inovativni švajcarski brend stekao solidnu reputaciju među ljubiteljima satova, zahvaljujući svojim jedinstvenim mehanizmima i neobičnom dizajnu.

Zbog toga se uvek obradujemo i pomalo uzbudimo kada vidimo da nas čeka novo remek delo ovog brenda. Potpuno novi MB&F HM4 Kittyhawk još jedan je u grupi unikatnih časovnika, koji prikazuje neobično titanijumsko kućište od 52 mm sa agresivnim motivom usta ajkule koji podseća na kultni borbeni avion P-40 Kittyhawk.

Dvostruki brojčanik HM4 Kittyhawka će vas hipnotisati za nekoliko sekundi. Desni brojčanik je zadužen za računanje vremena, dok je levi brojčanik u potpunosti posvećen praćenju rezerve snage.

Svojim radikalnim asimetričnim dizajnom kućišta, HM4 Kittyhawk je zaslužio kaiš po meri, posebno kreirani primerak od braon kože sa kontrastnim šavovima koji stvara odličan kontrast sjajnom, metalik kućištu.

Pokretanje ovog neverovatnog časovnika vrši se pomoču MB&F HM4 mehanizma koji se ručno navija i sadrži par tandemskih cevi sa glavnom oprugom i impresivnu rezervu snage od 72 sata. Sat je napravljen od 311 komponenti i 50 masivnih dragulja koji će držati sve pod kontrolom.

Pogledajte galeriju i uživajte u satu koji se slobodno može svrstati u umetnička dela.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group