Trend - Satovi

Nova Nixon kolekcija satova Solo: A Star Wars Story

Saga o Ratovim zvezda se nastavlja. Solo: A Star Wars Story je novi američki naučnofantastični film iz 2018. godine, koji govori o Han Solu junaku iz sage Ratovi zvezda.

Ovaj film je drugi spin-of film Ratova zvezda posle filma Odmetnik 1. Film govori o događajima pre četvrtog dela franšize,  o avanturama Han Sola i Čubake, uključujući upoznavanje Lenda Karlizijana. Glumac Alden Erenrajh tumači ulogu Han Sola, koju je pre njega tumačio slavni  glumac Harison Ford.

Američki brend satova Nixon u korak sa svetskom premijerom filma Solo: A Star Wars Story, lansirao je kolekciju Solo koja se sastoji od tri modela sata inspirisana likovima novog filma-Han Solo Ascender, Lando Calrissian Time Tracker i Enfys Nest Bullet Lather.

Do sada je Nixon ispratio Star Wars franšizu mnogobrojnim modelima satova, pa smo tako mogli da vidimo i nabavimo modele inspirisane likovima Darth Vader, Imperial Pilot, Luke Skywalker, Rey, Executioner Trooper, Praetorian Guard, Death Trooper, Kylo Ren, BB-8, Captain Phasma, Jyn Erso i mnoge druge modele.

Solo: priča Ratova zvezda ukrcaće nas na Milenijumskog Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova sage Ratovi zvezda.

Ovo je zabavna, napeta, emotivna i istinski epska priča o poreklu.Ukoliko ste obožavatelji ove naučnofantastične sage, onda nećete odoleti ni ovim modernim satovima.

LANDO CALRISSIAN Time Tracker

 

Lendo Kalrizijan spreman je da se povuče iz života švercera i umesto toga postane kockar.

Sat inspirisan kapetanom Lendom poseduje žuti brojčanik i Milenijumski Soko kazaljku za sekunde. Narukvica sata je od polirane srebrne završnice.Sat pokreće Miyota japanski kvarcni mehanizam sa 3 kazaljke.

ENFYS NEST, Bullet Lather

Izuzetno opasan pljačkaš i lider piratskih jahača poznatih kao Cloud-Riders, Enfys Nest stekao je brutalnu i nepristojnu reputaciju u galaksiji. Sat poseduje detalje oklopa filmskog junaka na kazaljkama za sate i minute kao i guilloche brojčanik. Narukvica sata je izrađena od kvalitetne braon Saffiano kože sa detaljima koji jasno asociraju na filmski lik.

HAN SOLO, Ascender

Vremena su bila teška pod imperijalnom vladavinom. Han, ulični lopov, radio je za zloglasnu bandu na Korelliji, kradući robu u ime kriminalnog bosa.

Sat na brojčaniku poseduje mesečeve faze Milenijumskog Sokola kao i Han Solo detalje na kazaljki za minute.Sat pokreće Miyota japanski kvarcni mehanizam sa 4 kazaljke uključujući prikaz dana, datuma i mesečevih faza. Brojčanik je okrugao sa datumskom numeracijom i smelim upečatljivim indeksima. Narukvica sata je izrađena od kože sa kopčom od nerđajućeg čelika.

Foto kredit Nixon

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group