Novak Đoković novi ambasador brenda Hublot

Novak Đoković, prvi reket sveta, jedan od najpoznatijih Srba u svetu sporta, nije uspeo da osvoji US Open, nakon što je izdominirao na prethodna tri takmičenja…

Publika će ovog puta biti u prilici da primeti posebni sjaj na njegovom ručnom zglobu dok osvaja poene, a nadamo se i trofej. Kako saznajemo, na njegovoj ruci će blistati Hublot Big Bang Meca-10 keramički plavi časovnik, koji će se savršeno uklopiti sa njegovom opremom. Prema navodima, Đoković je izjavio da se raduje što će igrati sa ovim časovnikom na ruci, jer je to nešto novo za njega, budući da nikada ranije nije nosio sat tokom profesionalnih mečeva.

Ovo su velike vesti iz sveta sporta, budući da su komentatori i kritičari bili radoznali i željni da saznaju zašto ovaj vrhunski sportista nema svog časovničarskog sponzora. Za razliku od njega, njegove kolege, Rodžer Federer i Rafael Nadal, imaju ugovore sa Rolex i Richard Mille brendovima. Hublot je tradicionalno želeo da stavi svoj časovnik na ruku najboljeg u svetu sporta, što su učinili i ovog puta.

Čudno je da je Đoković podelio ovako velike vesti pre svog velikog meča, ali on sve to posmatra kao jedan veliki “novi početak”. Prema navodima, ova saradnja će izroditi i seriju modela ograničenih izdanja, pri čemu će Đoković učestvovati u kreaciji sopstvenog sata.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group