Novi Chronograph 1 sat u čast legendarne linije brenda Porsche Design

Više slika

Više slika

Porsche Design lansira specijalno izdanje svog Chronograph 1 modela u znak sećanja na četvrtu godinu brenda kao partnera za vreme GP trke na ledu u Austriji.

Ograničeno izdanje od 250 komada podseća na originalni hronograf 1 iz 1972. godine, koji se često smatra prvim potpuno crnim hronografom. Novi Chronograph 1 – GP Ice Race 2023 Edition, kao i originalni sat, pruža izgled kontrolne table Porsche 911 na zglobu, zajedno sa luminiscentnim satnim markerima i mat-crnim brojčanikom.

Ali na novom satu, Porsche Design ažurira određene detalje, kao što je korišćenje pokazivača minuta i crvenih kazaljki hronografa. Kazaljka minuta na originalnom modelu bila je pravougaona, dok su kazaljke hronografa na tom izdanju iz 1972. bile bele.

Takođe odražavajući modernu tehnologiju, Porsche Design pravi novi sat sa antirefleksnim, safirnim kristalom otpornim na ogrebotine i neobloženim kućištem od 40,8 mm od laganog srebrnog titanijuma.

Unutar časovnika se nalazi njegov odličan kalibar WERK 01.240 sa sertifikatom COSC sa funkcijom povratnog okreta koja omogućava brzi prikaz datuma i dvojezični prikaz dana. Porsche Design je ugravirao broj izdanja i neobičan GP logo na poleđini kućišta, koji prikazuje jetija kako sedi na traktoru, jedinstven je za ovo ograničeno izdanje.

Porsche Design takođe nudi dve opcije narukvice: tekstilnu varijantu i klasičnu crnu verziju od kože vozila i sa mat-crnom titanijumskom kopčom na sklapanje.

Porsche Design Chronograph 1 – GP Ice Race 2023 Edition može se naručiti na Porsche Design sajtu i u Porsche Design prodavnicama. Cena: 9.650 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group