Novi TAG Heuer connected sat namenjen je golferima

Kombinacijom napredne tehnologije časovničarstva i strasti za golfom, avangardni švajcarski časovničarski brend uvodi novu uslugu kada je u pitanju TAG Heuer Connected Modular 45, predstavljajući TAG Heuer Golf sat i aplikaciju.

Dizajniran posebno za igrače golfa, novi TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition” je povezan sa TAG Heuer Golf aplikacijom, koja omogućava igračima da izvuku maksimum iz svoje igre bez obzira na teren  na kojem igraju.

U skladu sa svojom tradicijom avangardnog časovničarstva, 2015. godine, TAG Heuer je postao prvi brend koji je razvio i komercijalizovao potpuno funkcionalan pametni sat. Nakon uvođenja druge generacije 2017. godine, švajcarski proizvođač satova sada spaja svoju strast prema sportu i inovacijama sa svojim interesovanjem za sport broj jedan u svetu.

„Golf Edition“TAG Heuer Connected Modular 45 i jedinstveno 3D mapiranje terena koje je dostupno sa TAG Heuer Golf aplikacijom su obavezni za svakog golfera.

Menadžer projekta u TAG Heuer-u Metju Sudan kaže: „TAG Heuer Connected Modular 45“Golf Edition ”je dizajniran posebno za golfere i svakoga ko je fasciniran sportom. Svaki aspekt smart sata i aplikacije - od dizajna do funkcije - kreiran je da poboljša igru. Van terena, sat je stilski dodatak koji sadrži najsavremeniju digitalnu tehnologiju. Važno je naglasiti da je to pre svega connected sat, što znači da je Golf aplikacija samo jedna od mnogih drugih aplikacija i funkcija koje se mogu koristiti sa satom”.

TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition”

Ovaj digitalni ručni sat kombinuje dizajn koji je inspirisan golfom i materijale otporne na udarce sa personalizovanom i naprednijom Golf aplikacijom, koja ima 3D predstavljanje više od 39.000 terena i pruža sveobuhvatnu analizu performansi.

Među najupečatljivijim karakteristikama ovog elegantnog sata prečnika 45 mm je crni keramički okvir, koji je laserski graviran skalom od 1 do 18 - što označava 18 rupa na terenu golfa.

Skala je označena belom bojom koja je kontrastna pretežno crnoj boji sata. Hrabri crni keramički lugovi upotpunjuju peskirano kućište i njegov poklopac, koji su napravljeni od crnog PVD titanijuma.

Pametni sat upotpunjuje beli kaiš sa zelenim šavovima - savršen za jedan dan na zelenom terenu. Šema crne, bele i zelene boje inspirisana je neprolaznim modnim trendovima u golfu.

Tehnologija sata je jednako napredna kao i njegov dizajn. Ekran osetljiv na dodir prekriven je safirnim kristalom otpornim na ogrebotine. Opremljen sa višestrukim senzorima, kao što su GPS, NFC, akcelerometar, žiroskop i mikrofon, ovaj pametan sat ima 4 GB memorije i bateriju koja traje do 25 sati.

Može da uradi sve što TAG Heuer Connected satovi mogu da urade, uključujući slanje poruka, primanje obaveštenja, reprodukciju muzike i preuzimanje drugih aplikacija.

Dodatno se uz sat dobija i crni gumeni kaiš kao i 3 loptice za golf sa odštampanim TAG Heuer logotipom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group