Novi TAG Heuer Formula 1 Bucherer Blue Editions sat

Poznata švajcarska kompanija ovoga puta je sarađivala sa časovničarskom kompanijom Bucherer i kreirala fenomenalan sat...

Kompanija Bucherer je poznata po svojim časovničarsim remek delima, a ovoga puta je svetu predstavila posebnu Blue Editions kolekciju koja je veoma posebna. Ova kompanija je sarađivala sa 12 različitih kompanija (Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Chopard, IWC, Longines, H. Moser & Cie, Baume & Mercier, Carl F. Bucherer, Panerai, Piaget i Tudor) i kreirala 18 fenomenalnih satova, a poslednja kompanija u nizu bila je TAG Heuer koja je svojim doprinosom uspela da pomogne pri stvaranju TAG Heuer Formula 1 Bucherer Blue Editions sata.

Kreirani sat je vrlo robustan i masivan,jer dolazi u velikom kućištu od 43 milimetra. Kućište je, naravno, napravljeno od nerđajućeg čelika i može se upariti sa nerđajućom čeličnom narukvicom ili plavim gumenim kaišem koji čini da ovaj sat deluje više sportski.

Dizajn sata je prilično jednostavan, što omogućava lako gledanje na brojčanik i precizno utvrđivanje vremena. Takođe, plava i siva boja omogućavaju da se ovaj sat vrlo lako uklopi uz sve vaše modne kombinacije, tako da će za mnoge ovo biti savršeni muški sat.

On je takođe vodootporan do dubine od 200 metara, što znači da će on biti prilično popularan i u toku letnjih sezona, a muškarci koji se bave ronjenjem će ga sigurno obožavati.

Svi satovi iz ove kolekcije biće dostupni po ceni od 1850 evra, što znači da nisu baš pristupačni, ali sigurni smo  daće pravi ljubitelji satova naći novac da ih kupe.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group