Ralph Lauren predstavio novo časovničarsko remek delo

Evo sata koji će se svideti svim automobilskim zaluđenicima...

Inspirisan neverovatnom kolekcijom Ralfa Lorena, popularni modni brend je kreirao časovnik koji simboliše snagu, dizajn i istoriju automobila bez kojih život ne bi bio moguć. Automotive Skeleton Steel je naziv ovog časovnika i on na prvi pogled deluje kao funkcionalno remek delo koje ostavlja bez daha. Dizajniran je tako da bude savršeni spoj dizajna i mehanike, tako da odlično simbolizuje i automobile koji takođe poseduju ovaj savršen spoj.

Dolazi u čeličnom kućištu veličine 44.8 milimetara koje sadrži konveksni safirni kristal i safirnu pozadinu i omogućava da se ovaj sat nosi i na dubinama od 50 metara ispod vode. Međutim, najlepša stvar na ovom satu defnitivno jeste brojčanik koji je napravljen od rodijuma, koji ima providnu pozadinu i koji jasno pokazuje kompleksni i precizni mehanizam koji se nalazi u kućištu.

Mehanizam koji se nalazi u kućištu je švajcarski Ralph Lauren caliber RL1967 mehanizam koji se ručno navija i koji ima rezervnu energiju koja mu omogućava da radi 45 sati posle prestanka rada mehanizma.

Sat se može kupiti u dve verzije. Prva sadrži elegantnu čeličnu narukvicu, dok druga verzija ima fenomenalan kaiš od aligatorske kože koja čini da ovaj sat bude još lepši i elegantniji.

Nažalost, cena ovog sata će biti dostupna samo ozbiljnim kupcima tako da ne možemo znati koliko košta, ali pretpostavljamo da ovo remek delo košta kao luksuzni superautomobil.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group