Švajcarski brend Tissot predstavlja novi Supersport Chrono model inspirisan košarkom

Kompanija Tissot predstavila je novi Supersport Chrono model, dodajući ga svojoj izdašnoj kolekciji modernih hronografa...

Kao spoj kvaliteta švajcarskog časovničarstva i visokoenergetske, ali pre svega dinamične estetike, poslednji Basketball Edition sat objedinjuje vezu ovog proizvođača sa urbanim poreklom ovog predivnog sporta.

Supersport serija je oduvek bila simbol kvaliteta i raznovrsnosti za kompaniju Tissot, a kao visokoperformansni sportski sat, poslednje specijalno izdanje donosi prepoznatljiv urbani osećaj sa svojom primarno crnom i narandžastom kombinacijom boja. Novi sat stiže sa crnim kućištem prečnika 45,5 mm od nerđajućeg čelika obloženog PVD slojem, sa uklapajućim krunicama i centralnim delovima crnog brojčanika istaknutih uz pomoć obrasca košarkaške mrežice u blagom efektu vinjete.

Za akcentovanje brojčanika zadužena su tri manja, od kojih su dva hronografska za desetinke i tridesetominutne štoperice, dok je treći zadužen za prikazivanje sekundi koje prolaze. Indikatori i kazaljke stižu sa SuperLuminova slojem kako bi osigurali vidljivost u svim uslovima. Za pokretanje ovog sata zadužen je kvarcni mehanizam sa EOL baterijskim indikatorom. Za kompletiranje čitavog dizajna zadužen je kožni kaiš sa narandžastim ugaonim šavovima, koji pruža omaž paleti boja zvanične NBA košakrkaške lopte.

Supersport Chrono Basketball Edition satovi trenutno su dostupni po ceni od 450 dolara putem zvaničnog sajta kompanije Tissot.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group