Tag Heuer predstavlja novu liniju satova inspirisanu Super Mariom

Super Mario se vraća na scenu – i nema sumnje da će ovoga puta uspeti da spasi princezu iz prve!

TAG Heuer i Super Mario su se udružili kako bi kreirali limitirau verziju TAG Heuer Connected Wear OS pametnog časovnika. Naš omiljeni vodoinstalater iz video igre krasiće naše ručne zglobove uz pomoć različitih digitalnih brojčanika i animacija. Takođe, on će ohrabrivati svoje vlasnike da budu aktivni i nagrađivaće ih kada se kreću – što ste aktivniji, to će življi vaš brojčanik biti! A s obzirom na to da je Mario u priči, podrazumevano očekujemo i dozu gejming zabave takođe.

Časovnik je opremljen “gamification rewards” sistemom, gde će vas Mario svakog jutra pozdraviti, a dok se krećete završavajući svoje obaveze, dobijaćete različite animacije kada dostignete 25, 50, 75 i 100 posto vaših dnevnih koraka. Animacije se pojavljuju u formi slavnih Super Mario detalja – na poziciji tri sata nalazi se pečurka koja će učiniti da Mario poraste, dok se na poziciji šest sati nalazi cev koja mu daje mogućnost da brzo putuje. Na poziciji devet sati, Super Star ga čini nepobedivim!

Kada dostignete 100 % svojih ciljanih koraka, Mario će se popeti na jarbol zastave, koji će svi gejmeri prepoznati iz čuvene igre. Za ovo limitirano izdanje, brojčanici TAG Heuer Connected časovnika dolaze sa ekskluzivnim detaljima i digitalnim iskustvima.

Budući da TAG Heuer Connected časovnik nije preterano glomazan, moramo priznati da je dobio izobilje Super Mario detalja. Dugmat, logo korone i gradijent baze sada dolaze u Super Mario crvenoj boji, dok je slovo M gravirano na kopčama kaiša. Časovnik poseduje ugrađeni monitoring rada srca, kompas, brzinomer i vodootporan je do dubine od 50 metara. Baterija ovog sata će vam trajati između šest i dvadeset sati, dok je ispis “TAG Heuer x Super Mario Limited Edition” gravirana na poleđini.

TAG Heuer planira da proizvede samo 2.000 ovakvih modela, dostupnih po ceni od 2.150 dolara u odabranim buticima i u njihovom online šopu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group