Timex predstavlja novu linuju povoljnijih satova

Kompanija Timex imala je veliki tržišni uspeh sa svojim modelom Marlin...

Ručno kreirani satovi inspirisani dobrim starim vremenima i stilovima sredine prošlog veka, svoju premijeru imali su prošle godine, a od tada, prodaju se do poslednjeg, bilo da se radi o izdanjima u posebnim prodavnicama ili o modelima nastalim u saradnji sa njujorškim dizajnerom Todom Snajderom. Sada, ljudi iz kompanija Timex i Mr Porter zvanično su stupili u saradnju kako bi kreirali novu liniju modernih satova klasičnog stila, a sa ovom savršenom kombinacijom definitivno nisu razočarali.

Novi Mr Porter ekskluzivni sat održava elemente kreirane sa prvom linijom Marlin, koji predstvljaju neverovatno lepe detalje na prvom mestu, dobija nešto manje kućište od 34 mm u prečniku, kristale, teksturni kožni kaiš i zlatni ton koji ga čini raskošnim kao i prethodni model. Ovo je vrsta sata koji može biti nošen na gala večeri ili na sastanku firme i služi za privlačenje pažnje u svakom pozitivnom smislu.

Najbolje od svega jeste što novi Marlin sat izgleda kao milion evra, a zapravo može biti priušten za veoma lepih dvesta dolara. Nova linija satova može svakome pružiti vrhunski stil, kao i najbolje iz oba sveta u vidu funkcionalnosti i luksuza. Kao što smo već naglasili, Marlin, kao linija, veoma brzo nestaje sa polica, digitalnim ili bilo kojim drugim putem, tako da, svakome kome je potreban dobar sat, ali želi da ostane sa nešto novca u novčaniku, sve što je potrebno jeste da požuri, jer nešto ovoliko dobro ne može ostati u prodaji dovoljno dugo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group