Upustite se u avanturu i ne mislite na vreme

Moderno doba sa sobom je donelo brojne povlastice u kojima svakodnevno možemo uživati, ali nam je istovremeno skoro pa u potpunosti poremetilo način života...

Sa informacijama koje su nam uvek na dohvat ruke, pretraživačima koji željno iščekuju naše sledeće pitanje i neograničenim mogućnostima komunikacije, naš svet polako ali sigurno postaje jedna velika digitalizovana košnica, u kojoj svaka osa ima svoj zadatak, koji marljivo ispunjava gde god da se nalazi.

Neretko nam se dešava da posao iz kancelarije nosimo u svoje domove, bavimo se korenspondencijom onda kada treba da uživamo i zurimo u telefone iščekujući nove zadatke kako bismo svima pokazali svoje sposobnosti. Ipak, šta je sa odmorom?

Kada ste poslednji put sebi dali priliku da sednete, a svojim mislima dali dozvolu da odlutaju u nekom nepoznatom pravcu, vodeći vas na svojevrsnu avanturu poznatu samo vama i sasvim neponovljivu? Da li ste skorije utonuli u svet svoje omiljene knjige, saživljavajući se sa likovima koji su vas u njoj očaravali, prateći njihove dogodovštine?

Moderni svet je poput srca koje kuca sasvim drugačijim ritmom, koji je neodoljivo i neumoljivo brz, spreman da nas osvoji i pregazi ako zastanemo i samo na jedan tren. Trendovi koji se menjaju iz dana u dan, sata u sat i iz minuta u minut, ostavljaju nam veoma malo vremena za uživanje u svemu što nam svet pruža.

Koliko god da je važno baviti se poslom i biti uspešan, upravo toliki značaj ima i odmor koji utiče na sve naše aspekte života. Čak i sada, dok smo zatvoreni u svojim domovima i ograničeni sa svoja četiri zida, možemo se otisnuti na intrigantna putovanja, istražiti udaljene krajeve sveta, zaviriti iza kulisa brojnih pozorišta i izložbi, otkriti do sada neviđene tajne naše planete i ispuniti se dobrom energijom.

Onda, kada se situacija u kojoj se sada nalazimo konačno završi, a po svemu sudeći svetlo na kraju tunela se vidi, bićemo u prilici da sve svoje imaginarne avanture pretvorimo u stvarnost i hrabro zakoračimo u nepoznato, kako bismo otkrili novi kutak sveta i magiju koja se u njemu krije.

Kada konačno uspete da se otisnete dalje od svog doma i zone komfora, predlažemo vam da u svoju sledeću avanturu krenete sa besprekornim asistentom na vašem ručnom zglobu, odnosno novim i unapređenim TAG Heuer Connected modelom.

TAG Heuer Connected sat predstavlja jedinstvenu kombinaciju prefinjenosti i elegancije hronografski inspirisanog modela, koji je kreiran u skladu sa najčistijim časovničarskim tradicijama, sa vrhunskim, jedinstveno dizajniranim digitalnim iskustvom koje je usmereno prema performansama. On svojim kupcima nudi fantastični sat koji će im poboljšati lični životni stil, bilo da se radi o svakodnevnim aktivnostima ili sportskim iskustvima. Pored sada već ustaljenih opcija, novi model nudi i novu TAG Heuer mobile aplikaciju, koja će vam dati mogućnosti još veće personalizacije i uvid u vaša dnevna dostignuća.

Kućišta prečnika 45 mm, kreirana od nerđajućeg čelika ili titanijuma, predstavljaju eho intrigantnog dizajna, plemenitih materijala i rafiniranih finiša TAG Heuer hronografa, uključujući njihove tradicionalne facetirane lugove, polirane i brušene detalje, keramičke baze, rotirajuću koronu, ušrafljenu poleđinu kućišta i elegantnu narukvicu ili kaiš, sa opcijama crne gume ili čelika.

Kada se radi o ekranu ovog modela, kupci mogu odabrati između pet uvek uključenih mehaničkih ili digitalnih TAG Heuer lica sata, dok svaki od njih mogu dalje prilagoditi tako da se savršeno uklapa sa njihovim ličnim stilom. Inspirisani časovničarskim nasleđem brenda, njihovom ekspertizom i vanvremenskim kodovima dizajna, brojčanici uključuju verziju sa tri kazaljke koju smo mogli videti na Heuer 02 skeletonizovanom brojčaniku, digitalizovanu Carrera Heuer 01 opciju, displej nalik tečnom kristalu, jedinstvenu animaciju zasnovanu na mreži neurona nazvanu Orbital i omaž heksagonalnoj strukturi nanocevi slavne karbonske opruge brenda.

TAG Heuer je pažljivo odabrao svaku funkciju svog novog Connected modela, sa ciljem poboljšanja svakodnevnog života osobe koja ga nosi, a posebno tokom sportskih aktivnosti. Dizajniran sa intenzivnim aktivnostima na umu, TAG Heuer Connected model je zaštićen panelom od safirnog stakla, dok mu je kućište kreirano od laganih materijala poput titanijuma. Pored toga, on je vodootporan do 5 ATM, pogodan je za aktivnosti u vodi manje brzine, a poseduje bateriju od 430 mAh, koja je optimizovana da uključujejednu sportsku aktivnost sa upotrebom GPS-a, audio strimovanjem i praćenjem rada srca. Baterija se može dopuniti za samo 90 minuta.

TAG Heuer Connected časovnik, najluksuzniji pametni sat na tržištu, koristi renomirane časovničarske veštine ovog brenda i prenosi ih u doba dvadeset prvog veka. Za život ispunjen aktivnošću i akcijama, ovaj pametni sat predstavlja savršeni balans između pouzdanog instrumenta i statement aksesoara koji je protkan nepogrešivim TAG Heuer identitetom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group