10 najskupljih patika ikada

Predstavljamo vam 10 najskupljih patika koje su ikada napravljene...

Air Max od 150 evra deluje kao jeftin model kada se uporedi sa ovim patikama. Većina ovih patika proizvedene su u ograničenom broju i predstavljaju prava ekskluzivna izdanja. Ako žene mogu da vole svoje cipele, možemo i mi da volimo naše patike.

Uživajte u našoj listi.

10. Air Jordan 2 Eminem 313

Eminem 313 verzija Džordanki košta 1000 dolara. Neverovatno je retko naći ove patike, a još teže naći odgovarajući broj.  Kada je Nike pustio u prodaju ovaj model, nije očekivao ovakvu popularnost. Svi primerci ovih Džordanki rasprodati su za manje od 5 minuta.

09. Balmain High Top & Double Strap

Cena ovih srebrnih patika sa dugačkim jezikom iznosi 1475 dolara. Ako je metalik siva vaša boja i fazon, onda su ove patike savršene za vas, ako uspete da ih nađete i priuštite.

08. Nike Air Foamposite

Ove patike olakšaće vaš novčanik za 1500 dolara. Nike je koristio posebnu tehnologiju kada je kreirao ove patike i specijalni Foamposit materijal čini ove patike izuzetno laganim i udobnim.  Neverovanto je da su ove patike 1997. godine koštale 180 dolara.

07. Christian Louboutin Rantus Orlato Flat

Stilizovane, sjajne i crvene patike neverovatno će ulepšati vaš garderober, ali po ceni od 1695 dolara. Ove patike napravljene su od prave zmijske kože, pa je to razlog visoke cene.  Christian Louboutin patike su definitivno patike snova, ali samo za one sa dubokim džepom.

06. Jimmy Choo Belgravia High Tops & Star Studded

Sa cenom od 2350 dolara, ove Jimmy Choo patike su definitivno ekskluzivni primerak. Patike su napravljene od kože, pliša i metalnih detalja. Ove “ Made in Italy” patike ozbiljno će udariti vaš novčanik.

05. Nike ParaNorman Foamposite

Još jedan Nike Foamposite model našao se na našoj listi, a ovaj ParaNorman model dostupan je po ceni od 3000 dolara. Neobičnog izgleda i jarke zelene boje, ove patike definitivno privlače pažnju.

04. Nike Dunk Low Pro SB ‘Paris’

Legendarne Dunk Low patike našle su se na našoj listi i to sa cenom od 3500 dolara. Ove patike proizvedene su u ograničenom broju i postoji samo 202 primerka.

03. Rick Owens ‘GeoBasket’

Madona, Rijana i Nikol Riči veliki su fanovi ovog brenda, a vi se možete osećati kao prava zvezda sa ovim patikama. GeoBasket patike koštaju 5125 dolara i napravljene su od braon Iguana kože. Zbog ograničenog broja i retkih materijala od kojih su napravljene, ove patike su treće najskuplje patike ikada.

02. Nike Air Mag

Sigurno se svi sećate futurističkih patika iz filma “Povratak u budućnost”.  Ove patike mogu biti vaše, ali po neverovatnoj ceni od 6000 dolara.  Svetleći elementi i futuristički dizajn čine ih zaista izuzetnim i lepim.

01. Nike SB Flom Dunk High

Sa cenom od 7500 dolara, ove patike nalaze se na vrhu naše liste. Dostupne su samo na pojedinim prodajnim mestima, a dolaze u crno-beloj osnovnoj boji sa zlatnim i crvenim detaljima.  Nike je pokazao da je jedan od najboljih proizvođača patika, a Flom Dunk High patike su dokaz toga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group