Adidas predstavio „najbrže“ patike za trčanje

Adidas se vratio sa siluetom Adizero Adios Pro i predstavio „najbržu patiku za trčanje ikad“ koja dolazi u privlačnom novom koloritu. Patika je sada obučena u boji „Dream Mile“ u ružičastim i plavim nijansama.

Koncept „DreamMile“ dobio je ime iz dve različite verzije vas samih koje su potrebne da biste stigli do svojih najbržih ikada pređenih kilometara. Žarko ružičasta boja predstavlja potrebu da se potisnete koliko god možete, dok note plave boje na cipeli nagoveštavaju potrebu za održavanjem fokusa tokom treninga.

Ako isključimo boje, patika sadrži iste tehničke inovacije kao i prethodni Adizero Adios Pro model koji je razvijen uz pomoć konsultacija profesionalnih sportista. Ključne karakteristike uključuju gornjište napunjeno ugljenikom za održavanje brzine , duži i izuzetno lagani jastučić Lightstrike PRO  i đon koji garantuje eksplozivno kretanje i dugotrajnu brzinu.

Adidas Adizero Adios Pro patike treba da izađu 14. septembra, a cena još uvek nije poznata.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group