Trend - Stil

Defnitivnan dokaz da muškarci izgledaju bolje sa bradom

Brada nije samo estetski ukras, to je deo našeg tela i naš zaštitni znak koji nas odvaja od ženske populacije. Brada je postala neverovatno popularna i muškarci sa bradom više nisu „neuredni“ već sa svojom muževnom bradom uspešno osvajaju ženska srca.

Brada je postala trend na globalnom nivou, pa i poznati glumci sa ponosom nose bradu i odbijaju da se obriju.

Mi volimo BRADU i podržavamo svakog ko je nosi.

Često smo diskutovali o tome da li muškarci treba da nose dužu bradu ili ne. Mišljenja su uvek podeljenja, i moramo se složiti da je to stvar ukusa, ali nismo mogli, a da ne primetimo ove fotografije. Pronašli smo 15 fotografija koje prikazuju neke od najseksipilnijih muškaraca Holivuda. Oni su na slikama predstavljeni sa i bez brade, pa ćete sami moći da vidite koliki uticaj brada ima.

Ono što se odmah vidi je to da muškarci sa bradom izgledaju muževnije i snažnije. Čak i oni glumci koji su uvek odavali utisak „dobrih“ momaka, sa bradom postaju „opasni“ momci čiji šarm i postaje još veći.

Naravno, sve je stvar ukusa i postoje i oni muškarci koji preferiraju da budu obrijani, ali mi ipak mislimo da brada ističe samo najbolje osobine na muškarcu, a to ove fotograifje i pokazuju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group