Dior Sauvage Elixir X Baccarat: namenjen muškarcima koji cene luksuz

Više slika

Više slika

Sauvage Elixir by Dior očarao je ljubitelje mirisa svojim intenzivnim, visoko koncentrisanim notama lavande, ambera i toplih drvenih začina.

Prestižna kuća Dior objavila je jednu od svojih najluksuznijih ponuda do sada novom saradnjom sa brendom Baccarat. Pre nego što pitate da li je ovo mešavina Baccarat Rouge 540 i Sauvage, vredi napomenuti da je Baccarat jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji proizvođača stakla na svetu. Njihov rad je takođe na prvom mestu zbog materijala i izrade proizvoda od stakla.

Jedan od najomiljenijih Dior mirisa, inspirisan razbijanjem granica, sada dolazi u novom svetlu kao Sauvage Elixir. Podižući Sauvage Elixir na novi nivo luksuza, fenomen parfema udružio je snage sa cenjenim Baccarat majstorima kako bi rekonstruisao i reinterpretirao ikoničnu flašicu parfema, stvarajući prvo izdanje koje je jednako snažno i elegantno.

Baccarat legendarne, majstorske metode i dugogodišnje nasleđe otelotvoreni su u dizajnu bočice, što je rezultiralo luksuznim uspomenom koji će se vremenom ceniti. Svaka bočica je jedinstvena i kreirana uz pomoć vatre, vode i vazduha, u kombinaciji sa ključnim elementima koji definišu note mirisa. Desetak stručnih majstora udružilo se kako bi kreiralo 200 posebno numerisanih primeraka, koji su smešteni u čvrstu kutiju od tamnog hrasta.

Čini se da je miris isti sa gornjim notama muskatnog oraščića, cimeta, grejpfruta i kardamoma. Srce se sastoji od lavande, sa bogatom i robusnom bazom od sladića, sandalovine, ambera i vetivera.

Miris je ograničen sa samo 500 bočica koje se proizvode i prodaju po ceni od oko 8200 dolara za bočicu od 500 ml.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group