Drejk je lansirao svoj prvi parfem

Više slika

Više slika

Osim što je uspešan pevač, Drejk se odlično snalazi i u poslovnom svetu.

Kanadski reper je lansirao modni brend OVO, dok je istovremeno osnovao produkcijsku kuću DreamCrew i brend Better World, koji mu donose milionske prihode.

Vredi napomenuti da je 2018. Drejk navodno bio odgovoran za 5% (440 miliona kanadskih dolara) od 8,8 milijardi dolara godišnjeg prihoda od turizma Toronta. Kao što pretpostavljate, sve što on dotakne „pretvara u zlato“.

Tako je nedavno Drejkov brend Better World Fragrance House (BWFH) lansirao svoje prvo mirisno ulje pod nazivom "Carby Musk". Brend je prvi put ponudio mirisno ulje u obliku sveće 2021. godine, a sada je lansirana nova opcija, koja može da putuje sa vama širom sveta u bočici od samo 10 ml koji ima dizajn rolera za lako nanošenje na vrat i zglobove.

„Carby Musk“ se sastoji od 12 različitih sastojaka, ali brend tvrdi da postoji i trinaesti koji ga čini savršenim: prirodni miris osobe koja ga nosi. Ulje je dizajnirano da poboljša, a ne da neutrališe, aromu bilo kog okruženja u kome se njegovi korisnici nalaze.

Ranije ove godine, BWFH je najavio svoje partnerstvo sa Parlux Ltd, globalnom kompanijom za kozmetičke proizvode. Pridružio se njenom velikom portfoliju luksuznih mirisa, lepote i proizvoda za dom, koji često nastaju u saradnji sa zvezdama kao što su Bili Ajliš, Endi Rodik i Paris Hilton. BWFH ponuda mirisa stigla je i u Harrods prošlog leta i dostupna je u više od 350 prodavnica u SAD od decembra 2023.

Što se tiče cene, novi parfem Drejka „Carby Musk Oil“ možete nabaviti za 195 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group