Trend - Stil

Frizura Serhia Ramosa savršena za leto

Ako želite da imate pravu mušku frizuru koja je savršena za leto, onda savet potražite od Serhia Ramosa...

Ramos, je fudbaler koji je poznat po svojim veštinama i genijalnoj igri, ali on je pre svega muškarac koji vodi računa o svom izgledaju i koji se uvek trudi da bude u svom najbljem izdanju. Iako se leto približava kraju, temperature su sve toplije,a   vrućine koje prelaze 40 stepeni polako postaju neizdržive.

Zato je važno da da se tokom letnjih dana osećamo prijatno i da učinimo sve da našem telu bude hladnije. Frizura je sjajan način da rashladite vaše telo i da se pripremite za tropske vrućine, pa veliki broj muškaraca bira kratke frizure kako bi bolje preživeli sunčane napade.

Upravo se i Serhio Ramos vodi tim razmišljanjem pa trenutno preferira Crew Cut frizuru koja je laka za održavanje, kratka i koja izgleda sjajno čak i kada izađete iz mora ili bazena.

Mi ćemo vam pokazati kako da napravite ovu frizuru, pa zato pažljivo pogledajte klip i pokažite ga vašem frizeru ako želite savršenu letnju frizuru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group